Babygråd,  Efterfødselsreaktion,  Hverdagsliv

Her er lidt stille

Som i ved, hvis i følger mig på Instagram også, så kæmper jeg med en efterfødselsreaktion. Det vil jeg rigtigt gerne skrive og fortælle mere om, men det er ikke det, det her indlæg skal handle om. Jeg har nok også brug for at arbejde det mere igennem med min psykolog for helt selv at forstå, hvad det er jeg står i. Det korte af det lange er, at jeg har hårde dage, hvor overskuddet ikke er så stort. Den energi, jeg har, går udelukkende til Kresten og den hverdag, vi har herhjemme, som skal fungere. Det gør den også. Jeg tror måske faktisk, at en stor del af det, der skal hjælpe mig til at få mere balance igen er, at jeg rent faktisk ser, at vi alle tre (fire inkl. Obimis) trives. 

Det manglende overskud betyder dog, at jeg er kommet lidt bagud med nogle af de indlæg, jeg vildt gerne vil lave her til bloggen. De er stadig undervejs og nogle mangler ikke særligt mange rettelser. Jeg ville f.eks. virkelig gerne have haft indlægget om den lækre BumGenius Elemental færdig til jer nu, men det mangler stadig lidt. Det når nok ikke at blive færdigt inden vores ferie, og det er jeg ked af. Selvom jeg godt ved, at det vigtigste er og skal være, at jeg passer på mig selv, så er det her jo også en interesse og en hobby, jeg får glæde af at dyrke.

Vi tager på ferie lige om lidt, hvilket betyder et par uger mere med radiostilhed her på bloggen. Helt stille bliver der dog ikke fra MorMedK, for jeg kan nok ikke lade være med at opdatere på Instagram løbende – også fordi ferien jo betyder to uger med stofbleer i et sommerhus i Nordjylland. Det skal dokumenteres og fortælles om – jeg glæder mig! Så hvis du har lyst til at følge med i mine erfaringer med stofbleer i ferien her i Danmark, så kommer det til at foregå der. Måske bliver det til et indlæg efter ferien. Jeg lover bare ingenting, for der er en del andre indlæg, jeg hellere vil skrive først.

Jeg håber, i allesammen nyder sommeren derude og har en dejlig ferie sammen med familie og venner. Jeg glæder mig til nogle uger i den danske sommer med min dejlige familie, og jeg glæder mig endnu mere til at vende tilbage med fornyet energi på den anden side.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *